-. ULTRAMAN .-

02 diciembre, 2007

CALENDARIO 2008

Un año apasionante se presenta por delante....

- Marathon des sables
- Titan desert
- Ironman Niza
- Ironman Austria
- Ironman Canada o Embrunman
- Ultraman world championship

En la marathon des sables el objetivo es mejorar mi puesto 60 de la edición 2006
En la Titan desert, el objetivo será meterme de nuevo en el podium final, tal y como hice en el 2006 acabando 2 de la general
En el Ironman Niza el objetivo no es otro que intentar clasificarse para Hawaii
En el Ironman de Austria el objetivo es bajar de 9h45 minutos.
En el ironman de canada o Embrunman, depende de lo que pueda hacer finalmente, el objetivo no es otro que divertirme
En el Ultraman el objetivo es mejorar el 7 puesto de esta edición.

Por un problema de calendario, he tenido que retrasar la marathon de la Antartida a Febrero del 2009, la organización se ha portado genial y no me ha penalizado económicamente por ello.

Límite?? qué es eso? LUCHA POR TU OBJETIVO!

3 comentarios:

Dani dijo...

Está claro, pareces no tener límite. Empiezo a pensar que perteneces a otro planeta.
Cada vez me parece más acertado el título de tu blog.

Àlex Estela dijo...

Molt bé, Josef ens veiem a Niza, (on debutaré), després, si la recuperació es bona volia anar a Embrun (poca gent i amb etapa de Tour, videos en xtriathlon.com). Amb el fondo que tens hauries d'acabar l'any(oct-nov)fent un 8000,segur que puges com un tiro.

Eva dijo...

Hola Josef,
Soc l'Eva, vaig ser alumne teva al DIR, quan eras profesor d'spinning (tota una tonteria veient el que fas ultimament...)Jo i la meva parella vem llegir la teva darrera entrevista a una revista del sector esportiu i la veritat es que ens vem quedar molt sorpresos de tot el que aconsegueixes.. MOLTES FELICITATS!. La veritat es que contacto amb tu,per què la meva parella (que fa esport de tota la vida) fa menys d'un any que està corrent Mitjes maratons,tambe ha corregut 2 Maratons, va fer una triatló etc... i ara se li ha posat al cap de fer el Challege Costa de Barcelona Maresme. Provarà el 10 de maig de fer la 1/2 per veure com evoluciona i despres fer el 4 d'octubre la cursa sencera.
No se si podria demanar-te que poguessis tenir una xerrada amb ell, i que li poguessis donar els teus consells d'entrenament etc...)estic segura que li agradaria.Et donc el meu mail eva.fortuny@grupotragaluz.com i el meu mòbil 699399029. Gràcies per avançat per el teu temps.
Una abraçada!